Wil je een vraag stellen of een afspraak maken? Bel me dan op 020 4211833 (‘s morgens rond 9 uur of ‘s avonds rond 18 uur) jeewijsman@gmail.com

voor relaties

Willen jullie niets liever dan je liefde terugvinden? Dan geeft EFT relatietherapie jullie daarvoor alle instrumenten in handen.

De nieuwste inzichten laten zien dat veel psychische problemen –of het nu gaat om moeilijkheden in de sfeer van werk, liefde, vriendschap en/of partnerrelatie- symptomen zijn. De oorzaak ligt op een diepere laag en heeft te maken met hoe goed je talent voor verbondenheid tot ontplooiing is gekomen.

Is dit talent onvoldoende getraind en/of was het klimaat minder gunstig of zelfs onveilig, dan kunnen er, op een onbewust niveau, gevoelens van twijfel, angst en onzekerheid zijn ontstaan.

Gevoelens die meestal niet worden herkend maar intussen wel een ongunstig effect hebben op het gedrag. Binnen partnerrelaties wordt dit effect verdubbeld omdat partners elkaar ongemerkt meeslepen. Zo raken zij verzeild in ondermijnende vicieuze cirkels. Denk bv aan ruzie maken over het dopje van de tandpasta.

In EFT termen: duivelse dialogen. Een situatie die vaak uitmondt in langs elkaar heen leven en dus tot eenzaamheid binnen de relatie.

Willen jullie ook het oude gevoel van verbondenheid terugvinden en jullie liefde in ere herstellen? Dan kan ik EFT relatietherapie van harte aanbevelen!

voor welke stellen is EFT geschikt

Dezelfde liefde die jou en je partner ooit bij elkaar bracht vormt -hoe onwaarschijnlijk dit ook moge klinken- nu de kracht die jullie doet overwegen hulp te zoeken. Dat vind ik de grote schoonheid van EFT relatietherapie: het uitgangspunt dat stellen zich voor hun liefde willen inzetten als ze maar weten hoe. Als zowel je partner als jijzelf dit ook maar enigszins herkent, is het wellicht een idee om mij te bellen voor een kennismakingsgesprek.

EFT relatietherapie vraagt veel moed omdat je niet langer je zelfbescherming kunt handhaven. Zonder dat je dat beseft, beschermt elk van jullie zich, reflexmatig, tegen (recente- en vroeger opgelopen) pijn.
Een sterke reflex die werkt als een wig. Een wig die jou en je geliefde uit elkaar houdt. Je zou het kunnen zien als een startmotor die geruisloos aanslaat en een ondermijnende dynamiek in gang zet.

Een van de verrassingen die EFT inhoudt is, dat het niet zozeer aan jou of aan je partner ligt, maar dat het de dynamiek is die door jullie wisselwerking ontstaat

waar is onze liefde gebleven

Hoe heeft het zover kunnen komen of: waar is onze liefde gebleven?
Dat is misschien wel de vraag die jou/jullie het meeste kwelt.Gaat het om een aaneenschakeling van ruzies, een hoog oplopende machtsstrijd of om schrijnende eenzaamheid?

Leven jullie langs elkaar heen en is lichamelijk contact ver te zoeken?

Denk je, met pijn in je hart, terug aan betere tijden en klamp je je vast aan dat kleine sprankje hoop?

Tegelijkertijd is er misschien die ene, verontrustende, vraag: komen we hier samen nog wel uit? Een vraag die, op een gegeven moment, haast retorisch begint te lijken.

Of jullie de problemen samen kunnen oplossen, weet ik natuurlijk niet. Maar wat ik wél weet is, dat ik het in mijn werk met eigen ogen zie gebeuren:
jullie kunnen je liefde en verbondenheid terugwinnen

klachten die ik veel hoor bij stellen

 • We twijfelen eraan of we wel bij elkaar moeten blijven
 • Hij/zij zegt nooit wat
 • Zij/hij zit me op mijn nek
 • We leven langs elkaar heen
 • Het lijkt wel alsof we uit elkaar zijn gegroeid
 • Zij/hij zit constant op me te vitten
 • We hebben nauwelijks nog seks
 • Ik loop op eieren
 • Het is nooit goed wat ik doe
 • Ik weet niet of ik nog wel van haar/hem houd
 • Ik weet niet of ik hem/haar wel kan vertrouwen

 

Als je je in een of meer van deze klachten herkent, dan kan EFT mogelijk veel voor jou en je partner betekenen. EFT pakt de problemen bij de wortel aan en kent daarom een blijvend resultaat. Onderzoek laat zien dat terugval gering is.

EFT is relatietherapie en tegelijkertijd ook tweemaal individuele therapie. Je werkt op een effectieve manier aan een duurzame relatie

 

Afspraak maken

Tel: 020-4211833  (beste tijdstip:
ma t/m za rond 9 uur
ma t/m vrij ook rond 18 uur)

Contactformulier

 

Praktijkadres

Prinsengracht 471 G
1016 HP Amsterdam

Bereikbaarheid